Izvor: Danas, 06.Jan.2024, 16:20

Avionu otpao deo trupa i prozor tokom leta: Prizemljeni svi Boing avioni 737-9 Aljaska erlajns

Avion boing 737-9 kompanije Aljaska erlajns vratio se u Portland, u američkoj državi Oregon, 35 minuta nakon što je poleteo za Kaliforniju, jer mu je otpao deo trupa, uključujući i prozor, a kompanija je saopštila da će privremeno prizemljiti svih 65 aviona 737-9 zbog sprovođenja istrage.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

BOINGOV "AVION SMRTI" Dve godine je bio prizemljen, kobne greške u dve jezive nesreće ubile su 350 ljudi, a sada je OTPAO DEO LETELICE!

Izvor: Blic, 06.Jan.2024

U petak uveče događala se drama iznad severozapadnog dela SAD kada su otpali prozor i deo trupa aviona kompanije "Aljaska erlajns". Incident se dogodio neposredno nakon poletanja iz Portlanda letelice Boing 737 MAX, modela aviona koji je povezan sa smrtonosnim nesrećama i koji je bio prizemljen skoro...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.