Atos banka podržala odlazak predstavnika na Ekonomijadu 2024

Izvor: Capital.ba, 21.Feb.2024, 12:01

Atos banka podržala odlazak predstavnika na Ekonomijadu 2024

BANJALUKA – Atos banka Banja Luka nastoji da što više bude uključena na polju društveno odgovornog djelovanja, te da na praktičan način pomogne rad institucija u zajednicama u kojima posluje. FOTO: Atos banka U duhu društveno odgovornog poslovanja Atos banka je podržala odlazak predstavnika Ekonomske škole Banja Luka na Ekonomijadu 2024. S obzirom da su i u godinama koje su iza nas sa Ekonomskom školom realizovali brojne projekte trude se da i dalje rade na unapređenju kvaliteta obrazovanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Iz ATOS banke poručuju da im je zadovoljstvo što mogu da pomognu i podrže odlazak predstavnika škole na Ekonomijadu 2024, jer obrazovanje igra jako važnu ulogu u svakom društvu. Sonja Tomaš, direktor Ekonomske škole Banja Luka zahvalila se Atos banci na podršci, te poručila da ovom donacijom su dali značajan doprinos radu ove obrazovne ustanove. Atos banka će se i dalje truditi da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti radi na stvaranju čvrstih veza  sa zajednicom i boljem razumijevanju njenih potreba. Чланак Atos banka podržala odlazak predstavnika na Ekonomijadu 2024 се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

ATOS BANK podržala odlazak predstavnika Ekonomske škole na Ekonomijadu 2024

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2024

ATOS BANK a.d. Banja Luka nastoji da što više bude uključena na polju društveno odgovornog djelovanja, te da na praktičan način pomogne rad institucija u zajednicama u kojima posluje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.