Atos banka i MUP RS predstavili prvi video u nizu na temu bezbjednosti klijenata

Izvor: Capital.ba, 18.Apr.2024, 12:52

Atos banka i MUP RS predstavili prvi video u nizu na temu bezbjednosti klijenata

BANJALUKA – Jedno od osnovnih načela Atos banke je bezbjednost i zaštita klijenata, te se svojim kontinuiranim naporima godinama unazad trudi da zaštitu podataka klijenata podignu na nivo strateške funkcije. FOTO: Ustupljena „Iz tog razloga zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova već mjesecima radimo na podizanju svijesti o sigurnosti klijenata i njihovih podataka, te  predstavljamo prvi edukativni video u nizu kojim želimo da ukažemo na zloupotrebu podataka putem SMS poruka. Smishing (skraćeno od “SMS phishing”) je oblik prevare u kojem napadači koriste SMS poruke kako bi prevarili ljude i dobili njihove lične podatke poput brojeva kreditnih kartica ili drugih osjetljivih podataka. S obzirom na to da je ova vrsta prevare...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

ATOS BANK i MUP RS predstavili prvi video u nizu na temu bezbjednosti klijenata!

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2024

Jedno od osnovnih načela ATOS Banke je bezbjednost i zaštita klijenata, te se svojim kontinuiranim naporima godinama unazad trudi da zaštitu podataka klijenata podignu na nivo strateške funkcije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.