Apoteke, dragstori, pekare i mesnice danas rade do 11 sati

Izvor: Capital.ba, 01.Maj.2020, 07:20

Apoteke, dragstori, pekare i mesnice danas rade do 11 sati

PRIJEDOR,  Gradski štab za vanredne situacije u Prijedoru juče je donio zaključak da će 1. maj – Međunarodni praznik rada biti neradni dan za trgovinske, ugostiteljske, zanatske i uslužne privredne subjekte na području grada. U zaključku se ističe da će u vremenu od 0.00 do 24.00 moći da rade benzinske pumpe i gasne pumpne stanice, kada je riječ o prodaji goriva, drugih naftnih derivata i gasa, sa izuzetkom dijela objekta za trgovinu i ugostiteljstvo. “Apoteke, prodavnice pogrebne >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << opreme, cvjećare, subjekti koji se bave djelatnostima proizvodnje hljeba, peciva, svježe tjestenine, konditorskih proizvoda i kolača, trgovačke radnje tipa `dragstor`, veterinarske ambulante i mesnice mogu raditi do 11.00 časova”, odlučio je Gradski štab. U subotu, 2. maja, moći će da rade prodavnice prehrambenom robom do 11.00 časova radi zadovoljenja neophodnih potreba građana za snabdijevanje osnovnim životnim artiklima, dodaje se u saopštenju. Srna Чланак Apoteke, dragstori, pekare i mesnice danas rade do 11 sati се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

U Trebinju danas zabranjen rad svim privrednim subjektima

Izvor: Capital.ba, 01.Maj.2020

TREBINJE, Gradski Štab za vanredne situacije, na preporuku ljekara i epidemiologa, donio je odluku da danas, 1. maja, na području Trebinja bude zabranjen rad svim privrednim subjektima. Iz Štaba je saopšteno da se ova zabrana ne odnosi na subjekte koji obavljaju djelatnost proizvodnje hljeba, peciva,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.