Antić: Uskoro gotov plan za restrukturiranje Srbijagasa

Izvor: Studio B, 13.Okt.2014, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Uskoro gotov plan za restrukturiranje Srbijagasa

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić najavio je da će vrlo brzo biti usvojene polazne osnove za plan restrukturiranja Srbijagasa, kao i da će do kraja godine biti usvojen novi zakon o energetici.

Antić je otvarajući Sajmove energetike i ekologije rekao da će u novom zakonu biti implementirane sve mere iz Trećeg paketa direktiva istakavši da je Srbija upravo u oblasti energetike otišla najdalje u procesu pridruživanja EU.

On je napomenuo da je Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << članica Energetske zajednice.

Antić je kazao da bi u narednim danima i nedeljama trebalo da budu usvojene i polazne osnove za plan restrukturiranja Srbijagasa i naglasio da bi to preduzeće od 31.marta trebalo da bude moderno organizovana energetska kompanija u skladu sa evropskim principima na čiji rad neće biti primedbi.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.