Anjeli pod sumnjom da je utajio milijarde evra

Izvor: S media, 14.Avg.2009, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anjeli pod sumnjom da je utajio milijarde evra

Italijanske vlasti sumnjaju da je Djani Anjeli ilegalno sklonio dve milijarde evra u Švajcarsku, a njegovi naslednici moraće da plate porez od više milijardi evra ako se to pokaže kao tačno, javljaju italijanski mediji.

Poreska uprava Italije procenjuje da je pokojni Anjeli oko dve milijarde evra, izuzetih iz nasledstva i od poreza, prebacio u Švajcarsku, zbog čega njegova kćerka Margerita Anjeli de Pahlen vodi spor protiv svoje majke Marele Karačolo i sina Džona Elkana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Ako se utvrdi da je Anjeli zaista izneo novac iz Italije, u tom slučaju država bi od Anjelijevih potraživala od pet do devet milijardi evra na ime poreza. Ukoliko naslednici ne mogu da isplate taj novac, poreska uprava zaplenila bi deo njihove imovine, na primer njihov udeo u Fijatu, prenose mediji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.