Izvor: Danas, 04.Maj.2023, 19:38

Analiza Centra za istraživanje bezbednosti: Da li bi biometrijske kamere i detektor metala u svakoj školi sprečili tragediju?

Pucnjava u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u centru Beograda, za koju je osumnjičen učenik sedmog razreda te škole, a koja je za posledicu imala smrt osmoro dece i radnika fizičkog obezbeđenja i hospitalizaciju još šestoro učenika i jedna nastavnice, ostavila je čitavu srpsku javnost u neverici, piše Centar za istraživanje bezbednosti.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlasnici cvećara digli cene ruža posle masakra na Vračaru? "Lešinari" FOTO

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 09:33

Neviđeni masakr koji se dogodio u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kada je učenik sedmog razreda usmrtio osmoro učenika i radnika obezbeđenja, zavio je Srbiju u crno, a na društvenim mrežama su se pojavili navodi da vlasnici obližnjih cvećara navodno dižu cene...Nakon kobnog...

Nastavak na B92...

Pucnjava na Vračaru: Društveni i bezbednosni kontekst

Izvor: JUGpress.com, 05.Maj.2023

BEOGRAD-LESKOVAC..Piše: Aleksandar Stojanović..Pucnjava u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u centru Beograda, koju je izveo četrnaestogodišnji Kosta K., a koja je za posledicu imala smrt osmoro dece i radnika fizičkog obezbeđenja i hospitalizaciju još šestoro učenika i jedna nastavnice,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.