Izvor: Blic, 03.Okt.2018, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela pokazala ćerkin mobilni, OTRKILA SVE DETALJE O LUNI I SLOBI, pa od pevača dobila SRAMNU PORUKU

Pevačica Anabela Atijas sinoć je gostovala u emisiji "Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića kada je ispričala sve o braku sa Andrejom Atijasom kog je nedavno prijavila za nasilje u porodici, kaoi o svojoj ćerki Luni koja se trenutno nalazi u rijaliti šou programu "Zadruga 2".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POKAJAO SE?! Nakon što je Anabela otkrila da je Sloba zvao Lunu na dan njenog ulaska u Zadrugu, on joj brutalno odgovorio, pa uradio ovo!

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2018

Pokazala je da je Sloba zvao Lunu i to video pozivom na dan njenog ulaska u rijaliti, kao i još mnogo njihovih poziva Pokazala je da je Sloba zvao Lunu i to video pozivom na dan njenog ulaska u rijaliti, kao i još mnogo njihovih poziva, a po svoj prilici, njega je ovo izbacilo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.