Ana Brnabić: Rekla sam Mariniki Tepić, vi kao da tražite alibi da ne izađete na izbore u Beogradu

Izvor: Danas, 03.Apr.2024, 12:04

Ana Brnabić: Rekla sam Mariniki Tepić, vi kao da tražite alibi da ne izađete na izbore u Beogradu

Opozicija je postavila ultimatum oko datuma izbora, a ulitmatumi su neprihvatljivi u politčkom životu, izjavila je Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, posle neuspeha pregovora o izbornim uslovima, nakon koje su predstavnici dve koalicija SPN i NADA saoptili da je vlast odlučila da ide bez opozicije na beogradske izbore 2. juna.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"TO BI BILA ISTORIJSKI KLJUČNA GREŠKA" Oglasila se Brnabić nakon razgovora sa opozicijom, objasnila zašto nema spajanja beogradskih i lokalnih izbora

Izvor: Blic, 03.Apr.2024

Žao mi je što nismo postigli dogovor, opozicija je ponovila ultimatum. Moja molba je da razmotre da li ipak žele da radimo zajedno na preporukama ODIHR - a, rekla je danas Ana Brnabić, predsednica Skupštine Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.