Amortizovan snažan udar  krize

Izvor: S media, 02.Avg.2009, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amortizovan snažan udar krize

Ministar rudrastva i energetike Petar Škundrić ocenio je da je Vlada Srbije "delom amortizaovala snažan udar" finansijske krize, obezbedivši relativno visoku stabilnost kursa dinara, spoljnu i finansijsku likvidnost i relativno zadovoljavajuću unutrašnju finansijsku likvidnost i disciplinu.

"Kao jedan od odgovora na finansijsku krizu, otvoreni su javni radovi na putnoj infratstrukturi čiji će se intenzitet pojačati u toku jeseni i sledeće godine, kao i pokretanje snažnog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << investicionog ciklusa u energetici", rekao je sinoć Škundrić na otvaranju 40. sabora "Prodjoh Levač, prodjoh Šumadiju".

On je ocenio da će to omogućiti "snaženje srpske ekonomije, zaustavliti stopu rasta nezaposlenih i otvaranje na desetine hiljada radnih mesta".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.