Amerika u čudu: Bajdene, poklonio si Putinu

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 19:11

Amerika u čudu: "Bajdene, poklonio si Putinu"

Odluka američkog predsednika Džozefa Bajdena da zaustavi američki izvoz tečnog gasa (LNG) ide naruku Rusiji.

To je rekao lider republikanske većine u Predstavničkom domu Stiv Skalis za Foks biznis.

"Bajden je obustavio izvoz smanjenog gasa, ovo je poklon Vladimiru Putinu od Džoa Bajdena. Zašto mu ovo treba? To šteti Americi", primetio je on.

Prema rečima političara, američki lider svojim postupcima povećava troškove života običnih porodica kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ovo već dosta. Kao rezultat toga, kandidatura bivšeg predsednika Donalda Trampa postaje sve popularnija, objasnio je Skalis.

Takođe je dodao da je Tramp vodio uspešnu energetsku politiku, ali da je to Bajden preokrenuo kada je došao u Belu kuću.

Bajden je krajem januara najavio da će SAD obustaviti proces odobravanja novih ugovora o izvozu LNG-a zbog situacije sa klimatskim promenama. Ova odluka je izazvala oštre kritike republikanskog tabora. Tako je predsednik Predstavničkog doma Majk Džonson to nazvao nečuvenim jer, prema njegovim rečima, Bajden jača Rusiju i gura Evropu ka "zavisnosti od nje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Je li Bajden učinio uslugu Putinu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2024

​Odluka američkog predsjednika Džoa Bajdena da zaustavi američki izvoz tečnog gasa (LNG) ide na ruku Rusiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.