Američki producenti: La La Land film godine

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Jan.2017, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki producenti: "La La Land" film godine

LOS ANGELES - Mjuzikl "La La Land" Damiena Chazellea dobitnik je najvažnije nagrade Udruge američkih producenata (PGA), čime je učvrstio svoj status favorita u utrci za Oscara.

Ljubavna priča o mladoj glumici u usponu i jazz glazbeniku koji moraju birati između njih samih i ostvarenja svojih snova nominirana je za 14 Oscara i već je osvojila rekordnih sedam Zlatnih globusa.

Nagrada PGA za najbolji film, dodijeljena u subotu navečer u Los Angelesu, snažan je pretkazatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << za Oscara u istoj kategoriji.

Iako su prošle godine producenti nagradili "Okladu stoljeća", a Oscar je otišao "Spotlightu", u osam prethodnih godina dobitnik nagrade PGA dobio je i Zlatni kipić.

Nakon producenata, svoje će cehovske nagrade dijeliti i scenaristi, redatelji i glumci.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.