Amazon ušao u Hrvatsku

Izvor: Capital.ba, 24.Nov.2020, 10:41

Amazon ušao u Hrvatsku

ZAGREB – Najveći svjetski onlajn trgovac, Amazon, počeo je ovih dana i zvaničnu saradnju s Hrvatskom poštom na dostavi paketa za hrvatsko tržište, a potencijalno i okolnih zemalja. FOTO: Agencije Kako izvještava portal Index, prvi Amazonovi paketi su pre nekoliko dana počeli da stižu u novi veliki distributivni centar Hrvatske pošte u Velikoj Gorici. O saradnji se još uvek zvanično ne oglašavaju ni iz Hrvatske pošte ni iz Amazona, ali se prve pošiljke iz Velike Gorice već isporučuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << naručiocima. “Ne možemo da otkrivamo imena naših poslovnih partnera, ali da, Hrvatska pošta je partner velikim veb trgovcima odnedavno i očekuje se značajan rast količine pošiljki“, rekli su za Indeks iz Hrvatske pošte. Portal podsjeća na nedavno, kako se navodi, neodređeno saopštenje ove kompanije u kojem je rečeno da je Hrvatska pošta “od ove jeseni postala partner nekim većim globalnim veb trgovcima”, pri čemu je jedan od preduslova za saradnju bila izgradnja novog distributivnog centra u Velikoj Gorici i strateška pozicija novog sortirnog centra.    Tanjug Чланак Amazon ušao u Hrvatsku се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

AMAZON UŠAO U HRVATSKU Evo kada će paketi početi da stižu i u region

Izvor: Blic, 24.Nov.2020

Najveći svetski onlajn trgovac, Amazon, počeo je ovih dana i zvaničnu saradnju sa Hrvatskom poštom na dostavi paketa za hrvatsko tržište, a potencijalno i okolnih zemalja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.