Amazon pravi aplikaciju koja će omogućiti ljudima da dostavljaju pakete za platu

Izvor: GdeInvestirati.com, 17.Jun.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amazon pravi aplikaciju koja će omogućiti ljudima da dostavljaju pakete za platu

Kako Wall Street Journal izveštava, ovaj gigant u elektronskoj trgovini pravi aplikaciju koja bi omogućila prosečnom korisniku da zaradi nešto novca raznoseći Amazonove pakete sa različitih prodajnih lokacija do krajnjih destinacija.

Wall Street Journal nema precizno vreme kada će se ovaj projekat konačno realizovati, interno nazvan "On My Way", niti da li će uopšte biti pokrenut.

Amazon je proveo godine unapređujući sistem online iskustava kupovine, >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << kao i načine da proizvode dostavi velikom brzinom.

Pored standardnog načina slanja (ili dva dana za one sa Prime members članstvom), Amazon i dalje razmišlja da li da dozvoli vozačima Ubera i vozačima taksija da prevoze njihove proizvode istog dana, kao i da li da koristi bicikliste i usluge trećih lica za Prime Now i Amazon Fresh (dostave u roku od nekoliko sati).

Kompanija je čak govorila o lansiranju flote dronova kako bi dostavila pakete, mada bi se i tu mogla suočiti sa kašnjenjima zbog letova.

Amazon takođe nudi program sopstvenih ormarića, na pick-up stanicama na različitim lokacijama (kao što su parking garaže), i 7Eleven prodavnicama koje je iznajmio Amazon. Kupci mogu da biraju da im paketi budu isporučeni do nekog od ovih ormarića i da ih podignu kada god im to odgovara.

Wall Street Journal izvešava da će Amazon verovatno koristiti sličnu logističku strukturu za "On My Way" aplikaciju, omogućavajući korisnicima da pokupe i isporuče pakete na određenu lokaciju kako bi zaradili dodatni novac.

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.