Alstomov prihod podigla prodaja vozova

Izvor: B92, 26.Jul.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alstomov prihod podigla prodaja vozova

Jedan od vodećih svetskih proizvođača transportnih sredstava i opreme za energetska postrojenja, Alstom, u prvom kvartalu poslovne 2015-2016 povećao je prihod.

Prihod je povećan osam odsto na godišnjem nivou zahvaljujući dobrom prodajnom rezultatu regionalnih vozova u Francuskoj, Italiji, Nemačkoj i Južnoj Africi.

U periodu april-juni ove godine Alstom je zabeležio prihode od 1,602 milijarde evra i nove narudžbe u vrednosti od 1,955 milijardi evra, prenosi Rojters.

Za celu tekuću poslovnu godinu ova francuska kompanija predvidela je rast prihoda veći od 5,0 odsto, kada se isključi valutni efekat.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alstomov prihod podigla prodaja vozova

Izvor: Capital.ba, 27.Jul.2015, 07:13

PARIZ, Jedan od vodećih svjetskih proizvođača transportnih sredstava i opreme za energetska postrojenja, Alstom, u prvom kvartalu poslovne 2015-2016 povećao je prihod. Prihod je povećan osam odsto na godišnjem nivou zahvaljujući dobrom prodajnom rezultatu regionalnih vozova u Francuskoj, Italiji,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.