Aleksandar Vučić: Insistiraću na 15 odsto većim platama za medicinske tehničare

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić: ''Insistiraću na 15 odsto većim platama za medicinske tehničare''

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da građani do kraja godine mogu da očekuju prosečnu platu iznad 500 evra.

Insistira da medicinski tehničari do kraja godine dobiju povećanje plate od 15 odsto.

- Nadam se da će na taj način biti zadovoljno oko 56.000 medicinskih tehničara u Srbiji - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara na putu od Obrenovca do Uba.

Ranije je ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavo da će ovo biti treća godina za redom u kojoj će medicinski tehničari imati najveće povećanje plata, na realnoj osnovi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Građani do kraja godine mogu da očekuju prosečnu platu iznad 500 evra"

Izvor: B92, 18.Avg.2019

Obrenovac -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da građani do kraja godine mogu da očekuju prosečnu platu iznad 500 evra...Predsednik je dodao i da će insistirati da medicinski tehničari do kraja godine dobiju povećanje plate od 15 odsto..."Nadam se da će na taj način biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.