Ako ne srede popucali plato na Slaviji za deset dana...

Izvor: B92, 28.Jul.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ne srede popucali plato na Slaviji za deset dana...

Plato bi trebalo da bude završen do osmog avgusta ako nas posluži vreme - navode iz firme MBA "Ratko Mitrović" koja je bila zadužena za rekonstrukciju Slavije.

Rok za popravku onoga što je urađeno na Slaviji je 8. avgust, a ako podizvođač koga je MBA "Ratko Mitrović" angažovao posao ne odradi kako treba, Grad će naplatiti bankarsku garanciju i naći novog izvođača da sanira plato.

Da li će ovaj vid zaštite biti aktiviran, zavisi i od krajnje procene firme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zadužene za nadzor o kvalitetu odrađenog posla.

Plato na Slaviji popucao je mesec dana po njenom otvaranju, a popravka je počela 20. aprila. Dogovoreno je da se skine sav polimer-beton koji je popucao, a da se onda, u skladu sa zahtevanom tehnologijom, beton ponovo nanese.

"Umesto firme "Relit" iz Čačka, sada smo za sanaciju defekata angažovali drugog podizvođača, firmu iz Beograda. Ipak, loše vreme nam pravi problem. Tehnologija ugradnje polimer-betona zahteva suvo vreme, odnosno, posle poslednjih padavina mora da prođe 24 sata pre njegovog nalivanja. Da ne ispunimo zadati rok, samo vreme može da nas spreči, ali verujem da ćemo sve stići da završimo do osmog avgusta", prenose Večernje novosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.