Ako donesete svoje stvari kirija se umanjuje, ali ne zadugo

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 19:39

"Ako donesete svoje stvari kirija se umanjuje, ali ne zadugo"

Na popularnoj društvenoj mreži "X" osvanuo je oglas za izdavanje stana koji je izazvao lavinu komentara i koristnike ostavio u čudu.

Navikli smo na raličite oglase kada je izdavanje nekretnina u pitanju, ali oglasi ne prestaju da iznenađuju.

Naime, poslednje dve godine, teško može da se nađe stan kome je pristojna kirija. Jedan od takvih oglasa osvanuo je na društvenoj mreži "X", kada se ponudio stan za izdavanje u Novom Sadu.

Kirija u današnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uslovima jeste prihvatljiva, ali uslovi za stanare su iznenađujući. Stan je površine 40 metara kvadratnih, ima grejanje na gas i delimično je namešten. U oglasu stoji da je kirija 350 evra, ali samo prvih 10 meseci.

"Prvih 10 meseci kirija je smanjena 350 evra, zato što vi unosite nameštaj koji ostaje nama. Posle je cena 450 evra mesečno. U blizini se nalazi market, škola, vrtić, autobus. Stan je odmah dostupan", navodi se u oglasu.

Ovakav oglas je izazvao lavinu komentara:

"Kako su samo velikodušni! Dozvole ti da im opremiš ceo stan i ostaviš im sav kupljen nameštaj, koji platiš mnogo više od par stotina evra koje ti smanje kiriju, plus ga vučeš o svom trošku. Ej, stanodavce u Srbiji treba posebno proučavati kao fenomen", jedan je od komentara.

"E pa ovo još nisam videla, a nagledala sam se oglasa. Kakav poslovni genije", glasio je još jedan komentar.

"Pronasla sam oglas, trazi i depozit, a zeli i dogovor oko namestaja", napisao je jedan korisnik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.