Akcize na gorivo će biti izjednačene

Izvor: S media, 21.Mar.2011, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcize na gorivo će biti izjednačene

Vlada Srbije utvrdila je predlog za izmene zakona o akcizama, kojim je predvidjeno da akcize na naftne derivate budu izjednačene, u skladu sa preporukama Evropske komisije, rečeno je u Vladi Srbije.

Taj predlog će tokom naredna dva dana biti razmotren u Briselu sa predstavnicima Evropske komisije.

U Vladi nisu mogli da iznesu detalje tog predloga i na koji način će akcize na naftne derivate biti izjednačene.

Potpredsednik Vlade za evropske integracije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Božidar Djelić razgovaraće sutra sa evropskim zvaničnicima u Briselu o pitanju primene različitih akciza na naftne derivate u Srbiji i rešavanje tog pitanja, rečeno je ranije danas u kabinetu potpredsednika Vlade.

Djelić će u Briselu predvoditi delegaciju Srbije na zasedanju Odbora za praćenje primene Prelaznog trgovinskog sporazuma.

Tanjug

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.