Izvor: Blic, 05.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcionari uz državni paket

Akcionari uz državni paket

Za 'Knjaz Miloš' 15. novembar, kada ističe rok za predaju konačnih ponuda zainteresovanih za kupovinu 72 odsto akcija kompanije, neće biti nikakav dan D. Poručujemo da nećemo dozvoliti da oni koji imaju deo akcija 'Knjaza' upravljaju ovom uspešnom kompanijom - rečeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare održane u 'Knjazu Milošu'.

- Akcionari su sami odlučili da je najbolje za njih da ostaju u pridruženom paketu sa državom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer će samo tako moći da obezbede najbolje uslove - najvišu cenu i dobar investicioni i socijalni program - naglasio je Radojica Milivojević, zamenik generalnog direktora, i dodao da ove godine kompanija neće ostvariti zacrtani plan povećanja proizvodnje od osam odsto, već će ostati na prošlogodišnjem obimu.

Bojana Jovanović, predsednik UO 'Knjaza', upozorila je da od početka nije postojala jasna strategija države kako da se privatizuje .

Prema njenim rečima, formiran je tim Agencije za privatizaciju i akcionara aranđelovačke fabrike mineralne vode i sokova koji će nastaviti pregovore sa potencijalnim kupcima. M. P. - D. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.