Akcije na Volstritu skaču i dalje

Izvor: RTS, 26.Mar.2020, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcije na Volstritu skaču i dalje


Akcije na Volstritu beleže skok na otvaranju današnjeg trgovanja, nastavljajući trend rasta iz prethodna dva dana, jer investitori polažu nade u dodatne podsticajne mere države, nakon što je objavljeno da se prošle nedelje 3,3 miliona Amerikanaca prijavilo za naknadu za nezaposlene što ukazuje na pogubne ekonomske efekte pandemije koronavirusa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Akcije na Vol stritu skaču i dalje

Izvor: B92, 26.Mar.2020

Beograd -- Akcije na Vol stritu beleže skok na otvaranju današnjeg trgovanja, nastavljajući trend rasta iz prethodna dva dana,..Investitori polažu nade u dodatne podsticajne mere države, nakon što je objavljeno da se prošle nedelje 3,3 miliona Amerikanaca prijavilo za naknadu za nezaposlene što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.