Aerodrom ulaže milion evra u opremu

Izvor: B92, Tanjug, 18.Mar.2010, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom ulaže milion evra u opremu

Beograd -- Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" će ove godine uložiti nešto više od milion evra za nabavku opreme za rad aerodroma u zimskim uslovima.

Generalni direktor beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Velimir Radosavljević je rekao da će ove godine biti nabavljen četvrti vučni voz za čišćenje snega, posipač za hemikalije na pisti, koji sprečava zaleđivanje piste, kao i mašina za bacanje snega na razdaljinu od 30 do 50 metara.

"Kada to budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nabavili, u 2011. i 2012. godini nećemo imati više u šta da ulažemo", rekao je on.

Beogradski aerodrom je, prema rečima Radosavljevića, ove godine bio je zatvoren za saobraćaj samo četiri sata 13. februara, zbog magle i jakog vetra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.