ATOS banka slavi rođendan i nagrađuje klijente

Izvor: Capital.ba, 23.Maj.2023, 12:46

ATOS banka slavi rođendan i nagrađuje klijente

BANJA LUKA – ATOS BANK a.d. Banja Luka u mjesecu maju slavi rođendan, a tim povodom i nagrađuje svoje klijente. Naime, banka od 23. maja prošle godine posluje pod novim poslovnim imenom ATOS BANK a.d. Banja Luka, a postoji na tržištu Republike Srpske od 1. marta 1999. godine. „U proslavu rođendana uklopila se i kampanja ATOS Banke i kompanije Visa, koja će trajati do kraja juna. Kad je u pitanju rođendanska kampanja, ona će trajati do kraja mjeseca juna, a prvih 2305 klijenata koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << u maju i junu potroše 300 KM dobijaju 30 KM na svoj račun. Drago nam je što ćemo upravo rođendan proslaviti uz kampanju saradnji sa kompanijom Visa, te klijente koji u mjesecu maju i junu izvrše plaćanje sa ATOS BANK Visa platnim karticama čeka iznenađenje na računu“, izjavila je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banja Luka. ATOS BANK a.d. Banja Luka će nastaviti da prati savremene trendove poslovanja, koje konstantno unapređuju a poslovne aktivnosti su usmjerene na konstantan razvoj i digitalizaciju bankarskih usluga, kako bi klijentima bili na raspolaganju 24/7. Više informacija o našoj kampani, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na našoj web stranici https://www.atosbank.ba/content/read/visa_kampanja_2023, u najbližoj poslovnici Banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999. PR Чланак ATOS banka slavi rođendan i nagrađuje klijente се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Aplicirajte online za Addiko kredit – jedinstvena prilika za mjesečni anuitet već od 44 KM

Izvor: Capital.ba, 24.Maj.2023, 10:45

BANJALUKA – Toliko želja, a tako malo vremena! Uštedite vrijeme i ostvarite želje, jer Addiko banka Banja Luka ima najbrži put do gotovine. Ukoliko do kraja juna aplicirate online za gotovinski kredit, ostvarujete priliku za mjesečni anuitet već od 44 KM. Iz Addiko banke Banja Luka kažu da za...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.