APR: Sajt PrivredniRegistar.rs nije naš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APR: Sajt PrivredniRegistar.rs nije naš

Agencija za privredne registre obavestila je korisnike da sajt PrivredniRegistar.rs nije sajt APR-a, te da privredni subjekti nemaju obavezu da adresu za prijem pošte i promenu podataka upišu na tom sajtu, niti da za ovu uslugu plate 4.000, odnosno 16.000 dinara.

Privredno društvo Agencija Registar usluga doo je registracijom tog naziva, kao i rs domena koji podsećaju na naziv Agencije za privredne registre, tvrde u ovoj instituciji, dovelo u zabludu veliki broj korisnika koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su smatrali da im je dopis sa uplatnicom uputio APR, a ne reklamna agencija, o kojoj se ovde radi.

Stoga, prihvatanjem i plaćanjem bilo koje od usluga pomenute reklamne agencije, privredni subjekti ne izvršavaju bilo koju zakonsku obavezu prema APR-u, navodi se na sajtu Agencije za privredne registre.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

APR: Sajt Privrdni registar nije naš

Izvor: RTS, 09.Okt.2019

. Agencija za privredne registre obavestila je korisnike da sajt "PrivredniRegistar.rs" nije sajt APR-a, te da privredni subjekti nemaju obavezu da adresu za prijem pošte i promenu podataka upišu na tom sajtu, niti da za ovu uslugu plate 4.000, odnosno 16.000 dinara.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.