Izvor: Blic, 07.Dec.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA MIHAJLOVSKI ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Progovorila o muškarcima koji za razvedene žene kažu POLOVNJAČE, i odbrusila: "Biti stoka je pase!"

Voditeljka Ana Mihajlovski posle priče o operacijama koju je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži instagram, otkrila je i kroz šta je prošla tokom razvoda. Sada je odlučila da prokomentariše sve one koje ne poštuju žene.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Mihajlovski novom objaviom objasnila: Mi smo za muškarce polovnjače, a oni se šepure ponosni!

Izvor: Scandal.rs, 08.Dec.2018, 02:10

Voditeljka Ana Mihajlovski novom objavom ponovo je pokrenula lavinu komentara. Naime, popularna voditeljka je podelila fotografiju i opisu koje je objavila novi post. Ana je opisala kako ljudi vide ženu, a kako muškarca nakon razvoda. Kako Ana kaže, ženu nakon razvoda mnogi vide kao “polovnjaču”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.