AIK Banka proglašena za banku godine u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2021, 17:25

AIK Banka proglašena za banku godine u Srbiji

Nakon što je proglašena za najbolju digitalnu banku za potrošače u Srbiji, od strane časopisa Global Finance, i za najbolju komercijalnu banku od strane časopisa International Banker, AIK Banka kraj godine dočekuje bogatija za još jedno internacionalno priznanje, jer je The Banker, jedan od najuglednijih svetskih magazina i deo Financial Times medijske grupe, proglasio Bankom godine u Srbiji za 2021. godinu, saopštila je ova banka.

Prestižna nagrada je i zvanična potvrda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << inovativnosti i visokog kvaliteta usluga koje banka pruža svojim klijentima, ali i izuzetnih finansijskih rezultata koji su ostvareni, navodi se u saopštenju.

Predsednica Izvršnog odbora AIK Banke Jelena Galić je izjavila da su u banci ponosni na činjenicu da je jedan od najistaknutijih međunarodnih magazina iz oblasti bankarstva i finansija prepoznao AIK Banku kao vodeću banku u Srbiji.

"Sa tradicijom dugom skoro pola veka, AIK Banka je danas moderna, odgovorna i inovativna finansijska institucija posvećena pružanju najkvalitetnijeg korisničkog iskustva svojim klijentima kroz vrhunsku uslugu i proizvode prilagođene njihovim potrebama", rekla je ona.

Dodala je da je ova važna nagrada još jedno priznanje za njena postignuća i snažan podstrek za dalji razvoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

The Banker: AIK Banka je “Banka godine u Srbiji”

Izvor: Blic, 02.Dec.2021

Nakon što je proglašena Najboljom digitalnom bankom za potrošače u Srbiji od strane časopisa “Global Finance”, i Najboljom komercijalnom bankom od časopisa “International Banker”, AIK Banka kraj godine dočekuje bogatija za još jedno internacionalno priznanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.