ABS hoće Minel transformatore

Izvor: B92, 08.Mar.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABS hoće Minel transformatore

Beograd -- Kompanija ABS holdings objavila je zainteresovanost za kupovinu preduzeća Minel Transformatori iz Ripnja.

ABS holdinga je ranije već kupio šest preduzeća iz sastava Minela

Generalni direktor ABS holdingsa Zoran Radosavljević najavio je da će ta kompanija učestvovati na tenderu za prodaju preduzeća za proizvodnju električnih motora i generatora Minel Transformatori, koji bi uskoro trebalo da raspiše Agencija za privatizaciju.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovim rečima, radi se o preduzeću sa veoma dobrim proizvodnim programom, koji se odlično uklapa u poslovnu koncepciju ABS holdinga, a koji je ranije već kupio šest preduzeća iz sastava Minela.

Zbog toga je ABS izuzetno zainteresovan da to preduzeće kupi i ozbiljno će se za njega nadmetati, istakao je Radosavljević.

Agencija za privatizaciju će na tenderu ponuditi 61,1 odsto ukupnog kapitala Minel transformatora iz Ripnja, koji zapošljava 316 radnika.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.