510 PUTA SIPALA BENZIN, A NIJE PLATILA NIŠTA: Provalila rupu u sistemu, pa ojadila gomilu pumpi, EVO I KAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 21:43

510 PUTA SIPALA BENZIN, A NIJE PLATILA NIŠTA: Provalila rupu u sistemu, pa ojadila gomilu pumpi, EVO I KAKO

Na kraju je ipak uhapšena.
Pošto je benzinska pumpa dobila nove kompjutere za naplatu, 45-godišnja žena iz Linkolna (Nebraska, SAD) otkrila je da može besplatno da toči gorivo, ako dva puta zaredom provuče svoju karticu vernosti na pumpi.
Koristila je taj sistem gotovo godinu dana i 510 puta natočila gorivo, a da nije platila ništa uz štetu od gotovo 28.000 dolara na benzinskoj pumpi, piše HAK.
Ova žena je primetila da je pumpa prešla u demo način rada kada je prvi put dvaput zaredom provukla karticu vernosti operatera pumpe. U demo načinu rada, dozator je radio bez naplate. Thompson je iskoristila ovaj kvar između zime 2022. i juna 2023. godine.
Žena je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.