Ускоро највећа бизнис конференција у региону – „Бизнис приче“ 3. и 4. априла у „Мастер“ хали Новосадског сајма

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Feb.2024, 11:43

Ускоро највећа бизнис конференција у региону – „Бизнис приче“ 3. и 4. априла у „Мастер“ хали Новосадског сајма

Конференција „Бизнис приче“ одржаће се 3. и 4. априла 2024. у „Мастер“ хали Новосадског сајма. Револуција која је настала кроз подкаст и ове године се преноси на конференцију, а предавачи ће бити неки од најпознатијих гостију подкаста „Бизнис приче“. Фото: Уступљене фотографије Истакнути >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стручњаци из Србије и региона, говориће о бизнису, о кјучним стратегијама у пословању, о трендовима, као и о иновацијама које обликују пословни свет.
Прошлогодишњој конференцији присуствовало је више од 600 предузетника, док се ове године очекује чак 1000 предузетника из региона на једном месту.
Конференција је намењена свима који имају свој бизнис и желе да га унапреде, или онима који тек планирају да уплове у предузетничке воде. „Бизнис приче“ конференција право је место за размену искустава, идеја као и упознавање са потенцијалним клијентима и сараданицима. Фото: Уступљене фотографије Умрежавање и креативно размишљање биће на врху дневног реда и то кроз дискусије и радионице са стручњацима. Учеснике поред стручног дела конференције, очекују и две велике „Dance & Connect” журке.
Организатор конференције је ,,BIT Events“, док су покровитељи Покрајинска влада АП Војводине и Град Нови Сад.
Карте за конференцију је могуће купити до попуњавања капацитета. Фото: Уступљене фотографије Линк за куповину улазнице:
https://konferencija.biznisprice.com/#rezervisi
Више информација о предстојећој конференцији можете пронаћи на страницама:
https://biznisprice.com/konferencija/
https://biznisprice.com/
Alarm za sve one sa jakom glavoboljom: Zoran Krulj, iz Hitne pomoći, otkriva šta je moguć uzrok i SAVET za sve sa ovim problemom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ускоро највећа бизнис конференција у региону – „Бизнис приче“ 3. и 4. априла у „Мастер“ хали Новосадског сајма се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.