205 mil. EUR je Lidl uložio u našu Srbiju, nije običan dan

Izvor: B92, 11.Okt.2018, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"205 mil. EUR je Lidl uložio u našu Srbiju, nije običan dan"

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da investicija Lidla u Srbiju do sada iznosi 205 miliona evra.

"205 miliona evra Lidl je uložio u našu Srbiju, zaposlio 1.553 radnika. Radnici su nasmejani, zadovoljni, nadaju se da će u oštroj konkurenciji sačuvati svoja radna mesta i napredovati i obezbediti sigurnost porodicama", kazao je Vučić na otvaranju tog trgovinskog lanca u Srbiji.

"Bilo je uključeno i 200 naših firmi, ogroman broj domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proizvoda na policama. Ne idem često u prodavnicu ali video sam dva proizvoda koje su naši ljudi uradili sa Nemcima, kafa užička i domaće pile iz Žitišta. Bilo bi lepo da ih vi Nemci ponudite i na drugim tržištima, uveren sam da bi i Bugari i ostali voleli da vide naše proizvode", rekao je Vučić.

Vučić je kazao da ovo nije običan dan i nisu sasvim obični proizvodi.

"Ovo je dan kada pravimo veliki korak napred, ka boljem i kvalitetnijiem životu", kazao je Vučić i istakao da od Lidla možemo mnogo da naučimo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Otvoreno 16 prodavnica nemačkog Lidla u 12 gradova u Srbiji

Izvor: Beta, 11.Okt.2018

U 12 gradova u Srbiji jutros u 8.00 otvoreno je 16 prodavnica nemačkog trgovačkog lanca Lidl.Prodavnice su počele da rade u Beogradu, Boru, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu, a radno vreme biće svakog dana do 22.00.Predsednik Srbije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.