Izvor: RTS, 08.Feb.2024, 07:08

Пролеће у фебруару, температура до 20 степени

До краја седмице веома топло, у суботу и до 23 степена. На Балкану и у Србији претежно ведро, а са Медитерана ће стизати топла ваздушна маса. Јутарња температура од -1 до 9 степени, највиша дневна од 15 до 20. У Београду више сунчаних периода него данас и топлије, до 20 степени. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Претежно сунчано и натпросечно топло у четвртак, повремено уз умерену облачност. Ветар слаб и умерен, на северу Војводине, као и на планинама повремено и јак, југозападни и јужни. Најнижа температура од -1 до 9, а најавиша од 15 до 20 степени.

Последњег дана радне недеље мало и умерено облачно уз појачање југозападног ветра. Најнижа температура од 1 до 10, а најавиша од 16 до 23 степена.
У суботу умерено до потпуно облачно, топло и ветровито, тек понегде са краткотрајном кишом. Дуваће умерен и јак јужни и југозападни, а у кошавском подручју јак југоисточни ветар. Најнижа температура од 2 до 12, а најавиша од 16 до 22 степена.
Другог дана викенда променљиво облачно, топло и ветровито, тек понегде са краткотрајном кишом. Дуваће умерен и јак јужни и југозападни, а у кошавском подручју југоисточни ветар, у планинским пределима и на југу Баната са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 6 до 12, а најавиша од 16 до 21 степен. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.