1,3 miliona evra?! Ups...

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 20:31

1,3 miliona evra?! Ups...

Ističući da je odmah nazvao energetsku kompaniju Engie, Belgijanac je rekao da neko vreme nije mogao da dobije informacije.

Greškom nadležne elektroprivrede u jednom zapadnom belgijskom gradu domaćinstvu je ispostavljen mesečni račun za struju u iznosu od skoro 1,3 miliona evra, prenosi Oslobođenje.

Lokalni mediji javljaju da je reč o računu za struju od 1.279.611 evra.

"Kada sam otvorio kovertu i video račun, mislio sam da haluciniram. Morao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ga pročitam tri puta", rekao je Belgijanac koji je dobio sporni račun.

Ističući da je odmah nazvao energetsku kompaniju Engie, Belgijanac je rekao da neko vreme nije mogao da dobije informacije, ali da je kasnije utvrđeno da mu je takav račun poslat zbog greške u sistemu.

Pogrešna faktura je ispravljena ubrzo nakon toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.