Агро бизнис школа за студенте Пољопривредног факултета

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Avg.2023, 11:08

Агро бизнис школа за студенте Пољопривредног факултета

Пољопривредни факултет у Београду позвао је студенте завршних година и мастер студија тог факултета да се до 15. септембра пријаве за Агро бизнис школу, коју је покренула компанија Ал Дахра Србија, како би усавршили знања и постали експерти у својој области. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Како >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се наводи на сајту Пољопривредног факултета, циљ ове школе је да унапреди и додатно развије вештине полазника, припреми их за будуће пословне изазове, као и да их унапреди и стимулише да започну успешну каријеру у међународној корпорацији специјализованој за агробизнис и иновативна прехрамбена решења.
Наставни програм почиње 15. октобра 2023. и траје до 31. октобра 2024. и током тог периода полазници ће моћи да унапреде своја знања слушајући реномиране експерте из различитих области, а најбољи ће добити могућност запослења у компанији Ал Дахра Србија као и додатног професионалног усавршавања у иностранству. О студентима који се пријаве за учешће у програму одлучиваће комисија сачињена од представника Пољопривредног факултета у Београду и компаније Ал Дахра Србија, а на основу резултата претходне процене и целокупног учинка кандидата израженог кроз просек током студија, стечене вештине и учешће у наставним и ваннаставним активностима током школовања.
У процесу селекције ће бити коришћен и алат за процену професионалних интересовања и радних вредности, а након процене, са сваким од кандидата ће бити урађен „један на један интервју“.
На сајту се наводи да је програм ове школе конципиран тако да полазници првих пет месеци пролазе теоријски део и усавршавају различите „меке“ вештине, попут лидерства, комуникације и критичког размишљања, а потом модуле за савладавање практичних знања организације рада међу којима су управљање ресурсима, продајом, набавком, финансијама и друго.
Додаје се да ће по завршетку теоријског дела, у марту 2024. почети плаћена пракса у Ал Дахри на којој ће се полазници уз подршку ментора ближе упознати са специфичностима различитих пољопривредних операција и пословних процеса на терену. Компанија из Уједињених Арапских Емирата Ал Дахра купила је у октобру 2018. године имовину ПКБ корпорације из Београд за око 121 милион евра од чега се око 105 милиона евра односило на имовину, а 17 милиона евра на сточни фонд.
U studentskim domovima 17.270 mesta, prijave za brucoše od 1. septembra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Агро бизнис школа за студенте Пољопривредног факултета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.