Izvor: RTS, 13.Jul.2023, 13:18

Тиват, ухапшен Рус осумњичен да је вођа криминалне групе

На тиватском аеродрому ухапшен је. Г. М. (59) држављанин Руске Федерације, за којим је расписана међународна потерница од стране НЦБ Интерпол Москва, због кривичног дела заузимање највише позиције у криминалној хијерархији, саопштено је из Управе полиције. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Из полиције су казали да се он сумњичи за кривично дело "заузимање највише позиције у криминалној хијерархији", преноси РТЦГ.
"Г. М. је у континуитету од 1993. године свесно заузимао највишу позицију у криминалној хијерархији у Краснодарском региону у Русији, те користио своју највишу позицију у криминалној хијерархији, ауторитет и утицај у криминалној сфери како би организовао, водио и управљао криминалним активностима", истичу у полицији.
Г.М. ће, наводе, бити спроведен судији за истрагу Вишег суда у Подгорици на даљу надлежност.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.