Izvor: RTS, 06.Jul.2023, 06:58

Почиње реконструкција дела школе "Владислав Рибникар"

Реконструкција дела објекта београдске Основне школе "Владислав Рибникар" почиње данас и радови ће трајати све до почетка школске године.
У питању су радови на адаптацији и саницији ентеријера дела објекта школе са улазом из улице Светозара Марковића, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << могуће извести до 1. септембра.

Министар за јавна улагања Марко Благојевић рекао је за РТС да је школа потврдила да у том делу има места за све ученике и да ће до 1. септембра бити урађено све што је неопходно како би деца почела да похађају наставу у једном пристојном, чистом објекту.
Меморијални центар је, како напомиње, предмет разговора и биће урађено оно што буде исход тих разговора, и додао да оно што је извесно јесте да ће меморијал бити направљен, а о томе како ће изгледати и самом концепту кључну реч ће дати породице жртава.
У школи "Владислав Рибникар" 3. маја је 13-годишњи ученик убио осморо школских другова и радника обезбеђења, док је једна девојчица накнадно преминула од нанетих повреда.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.