Izvor: RTS, 02.Jul.2023, 11:57

Објављен распоред ученика по образовним профилима и смеровима у средњим школама

Министарство просвете саопштило је да је на порталу "Моја средња школа" објављен распоред ученика по образовним профилима, односно смеровима гимназија у средњим школама.
Ученици свој распоред могу видети путем портала Моја средња школа, уношењем >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << корисничког имена и лозинке и избором опције листа жеља у менију.
Када се она отвори зеленом бојом је обележeн профил и средња школа у коју је ученик распоређен у првом уписном кругу.
Попуњавање и предаја листе жеља за други уписни круг електронским путем или непосредно у школи је у понедељак, 3. јула, док ће дан касније, у уторак 4. јула бити објављен коначни распоред ученика по школама у другом уписном кругу.
Такође, од 3. јула подносе се пријаве за упис у средње школе. Пријаве ће моћи да се поднесу преко портала Моја средња школа (осим за упис у музичке и балетске школе), као и непосредно у школи.
Све активности у вези са уписом у средњу школу обављаће се без подношења иједног папира, једним логовањем на порталу www.mojasrednjaskola.gov.rs.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.