Izvor: RTS, 23.Jun.2023, 11:19

Моби Банка укида накнаде на плате и пензије

По угледу на најновије трендове које диктирају водеће дигиталне банке у свету, Моби Банка је представила тржишту нову 5+ понуду за примаоце зараде и тиме постала једина банка у Србији чији клијенти могу да користе готово све банкарске услуге у вези са текућим рачуном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << без накнаде.
Уколико пренесете минимум 35.000 динара зараде или пензије у Моби Банку и изаберете Прогресив пакет имаћете право на бројне погодности, од бесплатног одржавања вишевалутног рачуна, преко могућности подизања готовине на банкоматима свих банака без накнаде, па све до неограниченог броја трансакција без додатних трошкова.

На дохват руке корисницима је и онлајн мењачница са повољнијим курсевима за размену динара и евра, а ту је и боља каматна стопа уколико се одлучите за кредитну картицу. Ова понуда није временски ограничена: бенефити су на располагању све док примате зараду или пензију у Моби Банци. Изостанак једне зараде не значи аутоматски и губитак права на погодности.
Имајући у виду да грађани Србије у просеку месечно потроше око 1.500 динара на банкарске накнаде, захваљујући овој понуди имаћете прилику и да уштедите 150 евра годишње, док уживате у најбољем доживљају дигиталног банкарства уз апликацију која пружа могућност потпуне контроле над средствима и трансакцијама у сваком тренутку.
За више информација о 5+ понуди, посетите mobibanka.rs или наше кредитне саветнике на 48 локација широм Србије, а у Yettel продавницама вас очекују додатне погодности.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.