Izvor: RTS, 02.Jun.2023, 19:11

На Звездари ухапшен мушкарац осумњичен за насиље у породици

Полиција је ухапсила мушкарца који се сумњичи да за насиље у породици на Звездари, незванично сазнаје РТС.
По налогу дежурног тужиоца Првог основног тужиластва у Београду, у сарадњи са ПС Зведара задржан је осумњичени В. М. у трајању од 48 часова >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << због сумње да је злостављао своју невенчану жену и њихово шестомесечно дете.
Он се сумњичи да је извршио кривично дело Насиље у породици у односу на оштећену невенчану супругу и заједничко малолетно дете, саопшћена позвала полицију да пријави насиље које трпи од невенчаног супруга, искористивши прилику док он није био у стану.
Изласком на лице места патрола је затекла оштећену са видним повредама, када је изјавила да већ дуже време трпи насиље, тачније да њен невенчани супруг злоставља њу и њихово заједничко дете - бебу од шест месеци.
Тужилац је наложио да се изврше сви неопходни медицински прегледи мајке и детета, а ради утврђивања врсте и тежине задобијених повреда повреда.
У року од 48 часова осумњичени ће изнети одбрану пред тужиоцем, након чега ће бити испитана оштећена супруга, и прибавиће се остали неопходни материјални докази.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.