Izvor: RTS, 29.Maj.2023, 05:53

Посланици наставили расправу о извештају РЕМ-а

Посланици Скупштине Србије наставили су расправу о извештају Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) о надзору програма комерцијалних пружалаца услуга од октобра до марта ове године, са посебним освртом на извештавање о случајевима насиља у телевизијским >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << програмима.
Извештај РЕМ-а је друга од четири тачке дневног реда. Расправа о томе почела је 25. маја.
Посланици су претходно завршили расправу о владином извештају о безбедносној ситуацији након два масовна убиства, а пред њима је и предлог за формирање Анкетног одбора за утврђивање чињеница и околности које су довеле до трагедија, као и изгласавање неповерења министру унутрашњих послова Братиславу Гашићу.
Седница је почела 18. маја и на њој учествује премијерка Ана Брнабић са више министара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.