Izvor: RTS, 24.Maj.2023, 00:10

Лукашенко одбацио гласине да је озбиљно болестан: Нећу да умрем, момци

Председник Белорусије Александар Лукашенко појавио се у јавности и одбацио гласине да је озбиљно болестан, рекавши званичницима: "Нећу да умрем, момци".
Александар Лукашенко је на састанку о здравственим питањима објаснио да је био одсутан неколико >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дана јер се разболео од аденовируса, као и да је почетак болести претрпео на ногама.
"Нећу да умрем, момци. Мораћете да се борите са мном још дуго времена", рекао је Лукашенко, пренела је државна телевизија.
Према његовим речима, таква болест се "лечи три дана", али раније није могао да посвети дужну пажњу свом здрављу због заузетости.
"Ако неко мисли да ћу да умрем, нека се смири. Нећу да умрем", рекао је Лукашенко.
Он је позвао да се прекине ширење гласина о његовој болести.
Лукашенко (68) је један од најближих савезника руског председника Владимира Путина. Гласине о његовом здравственом стању круже откако се појавио на војној паради у Москви 9. маја, изгледајући уморно и помало несигурно.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.