Izvor: RTS, 23.Maj.2023, 13:10

Осумњичени за масовно убиство код Младеновца пребачен у Централни затвор на психијатријско вештачење

Осумњичени за масовно убиство у селима код Младеновца и Смедерева пребачен је у затвoрску болницу Окружног затвора у Београду ради психијатријског вештачења, потврђено је РТС-у у Вишем тужилаштву у Смедереву.
Осумњичени за масовно убиство у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << околини Младеновца и Смедерева признао је извршење кривичних дела.
Навео је између осталог, да је употребом аутоматске пушке и пиштоља на три локације, на територији Смедерева и Младеновца – у Малом Орашју и Дубони, пуцао на више особа које су се налазиле у групи, а које није познавао, да би заплашио становништво, саопштило је раније Више јавно тужилаштво у Смедереву.
Осумњиченом У. Б. ставља се на терет да је 4. маја у касним вечерњим сатима на територији Смедерева и Младеновца хицима из аутоматског оружја убио осам, а покушао да убије још укупно дванаест особа.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.