Izvor: RTS, 19.Maj.2023, 20:56

Одређен притвор осумњиченом да је аутомобилом ударио две девојчице на пешачком

На предлог Трећег основног јавног тужилаштва у Београду суд је одредио притвор возачу који се сумњичи да је аутомобилом ударио две девојчице на пешачком прелазу у улици Отона Жупанчића на Новом Београду и потом побегао с лица места.
Тужилаштво >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је предложило одређивање притвора у трајању од 30 дана Т. Б. (64), јер "постоје особите околности које указују да ће осумњичени у кратком временском периоду поновити кривично дело", саопштило је тужилаштво.   

Т. Б. се сумњичи за кривично дело угрожавање јавног саобраћаја и кривично дело непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди.
Сумња се да је Т. Б. 17. маја  у улици Отона Жупанчића аутомобилом марке "мерцедес" налетео на тринаестогдишњу и осмогодишњу девојчицу док су прелазиле улицу на обележеном пешачком прелазу у зони школе, а потом побегао с лица места.  
У даљем току поступка тужилаштво ће изводити доказне радње испитивањем сведока и наложити да се обаве потребна вештачења.
Повређене девојчице је екипа Хитне помоћи помоћи превезла у Ургентни центар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.