Izvor: RTS, 15.Maj.2023, 14:03

Повређени у две масовне пуцњаве у стабилном стању

Повређени пацијенти у две масовне пуцњаве у Београду и у околини Младеновца и Смедерева су стабилно. У најтежем стању, али ван животне опасности, ученик је ОШ "Владислав Рибникар" који је пребачен у Институт за мајку дете. Наставница остаје у болници. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Повређени пацијенти из обе трагедије, масовних пуцњава у ОШ "Владислав Рибникар" и у селима код Младеновца и Смедерева који су збринути у Ургентном центру Клиничког центра Србијре су стабилно. 
Девојчица повређена у "Рибникару", са повредама подлактице је пуштена на кућно лечење, потврдио је директор УКЦС Милика Ашанин. 
Најтеже повређени дечак у тој трагедији пребачен је у Институт за мајку и дете и његово је стање стабилно, тамо ће даље предузимати све што је неопходно за његов опоравак.
Наставница остаје још у болници.
Девојка са повредама главе и левог ока у масовној пуцњави у Младеновцу је имала неурохируршку операцију извађен је метак и у стабилном је стању. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.