Izvor: RTS, 11.Maj.2023, 12:49

Вучић са изаслаником ЕУ за примену санкција: О увођењу мера некој држави Србија се руководи међународним правом

Председник Александар Вучић разговарao je са специјалним изаслаником ЕУ за примену санкција Дејвидом О‘Саливеном o сарадњи са Унијом у области спољне, безбедносне и одбрамбене политике.
Председник Александар Вучић разговорao je са специјалним >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << изаслаником ЕУ за примену санкција Дејвидом О‘Саливеном o сарадњи са Унијом у области спољне, безбедносне и одбрамбене политике.
Александар Вучић рекао је Дејвиду О‘Саливену да је Србија, уз поштовање обавеза које проистичу из Споразума о стабилизацији и придруживању и Преговарачког оквира, посвећена сарадњи са Европском унијом у области спољне, безбедносне и одбрамбене политике.
Председник је у разофоовру са специјалним изаслаником ЕУ за примену санкција истакао да се приликом разматрања сваке одлуке о евентуалном увођењу мера према било којој држави, Србија руководи искључиво међународним правом и заштитом својих националних, државних, политичких и економских интереса.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.