Izvor: RTS, 10.Maj.2023, 16:26

Грујичић: Двоје повређених критично, док се остали опорављају

Двоје повређених у трагедијама које су се догодиле у Београду и околини Младеновца и даље су у тешком стању док се остали опорављају, изјавила је министарка здравља Даница Грујичић. Из смедеревске болнице је на кућно лечење отпуштен један од двоје повређених у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << масовној пуцњави.
"Неки су пуштени кући из инцидента који се догодио у околини Младеновца и Смедерева. Један момак је већ пуштен из Смедерева, други је на физикалној терапији тренутно, њега припремају за отпуст", рекла је Даница Грујичић.
Министарка здравља је додала да је момак који је био у Клиничко-болничком центру "Драгиша Мишовић", а сада у Ургентном центру, и даље критично, а да је девојка која је имала велике повреде данас боље.
"Сви показују знаке знаке опоравка, сем девојчице која је у Тиршовој и момак који има оштећење бубрега и који је прешао из 'Драгише Мишовића' у Ургентни центар", рекла је Грујичићева новинарима, после промоције новог уџбеника Катедре хирургије са анестезиологијом Медицинског факултета у Београду.
Из смедеревске Опште болнице је на кућно лечење отпуштен један од двоје повређених у масовној пуцњави у околини Младеновца и Смедерева.
Како је потврђено РТС-у, на боничком лечењу је остао још један пацијент који има ортопетску повреду, и како додају, и он ће до краја недеље бити отпуштен из болнице.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.