Izvor: RTS, 09.Maj.2023, 15:57

Девојка повредила обе шаке на машини у фабрици у Врању

Двадесетпетогодишња девојка задобила је повреде обе шаке приликом рада на машини на радном месту у фабрици у Врању, јавља дописник РТС-а.
Девојка је око поднева примљена на Ургентно одељење Здравственог центра у Врању, где ортопедски збринута >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и након тога упућена у Универзитетски клинички центар у Нишу.
Према речима лекара у Нишу, пацијенткиња је примљена са тешким повредама обе шаке, у виду згњечења.
"На пријему је свесна и хемодинамски стабилна. Након хитне дијагностике, индикована хитна хируршка интервенција, коју ће обавити лекари за пластичну и реконструктивну хирургију УКЦ Ниш", саопштено је из Клиничког центра у Нишу.
Фабрика у којој се повредила девојка налази се у индустријској зони у Врању и производи делове заштитне обуће, незванично сазнаје РТС.
На терену је била инспекција рада, урађен је инспекцијски надзор. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.