Izvor: RTS, 06.Maj.2023, 14:23

Девојчица која је исмевала злочин у школи на Врачару приведена на информативни разговор

Малолетна девојчица која је на Тиктоку снимала себе, исмевала убиства осморо ученика и чувара у школи на Врачару и величала К. К., који је починио злочин, приведена је на информативни разговор, речено је Танјугу у МУП-у.
Припадници Министарства >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << унутрашњих послова привели су на информативни разговор малолетну девојчицу која је на Тиктоку снимала себе, исмевала убиства осморо ученика и чувара у школи на Врачару и величала К. К., који је починио злочин, речено је Танјугу у МУП-у.

К. К. је среду у Основној школи "Владислав Рибникар" пуцао и убио осморо деце и чувара, а ранио шест ученика и наставницу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.