Izvor: RTS, 06.Maj.2023, 06:05

Првог дана викенда претежно сунчано

Данас ће бити претежно сунчано, једино је понегде на истоку и југуистоку могућа краткотрајна киша или пљусак. Ујутру ће температура износити од 6 до 12 степени, а током дана од 22 степена до 25 степени. Над Београдом сунце, а после подне и понеки облак, али без падавина. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Максимална температура износиће око 25 степени.
Првог дана викенда претежно сунчано, средином дана и после подне уз променљиву облачност, а краткотрајна киша или пљусак могућ је тек понегде на истоку и југоистоку земље.

Ветар ће бити слаб и умерен југоисточни, на југу Баната повремено и јак. Најнижа температура од 6 до 12, а највиша од 22 степена до 25 степени.
У недељу ће бити топло, пре подне претежно сунчано, после подне уз променљиву облачност тек понегде са краткотрајним пљусковима и грмљавином.
Ветар ће бити слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од 8 до 14, највиша дневна од 23 степена до 27 степени. Током ноћи на северу се очекује наоблачење са кишом и пљусковима. 
Првог дана следеће недеље биће променљиво и нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином. Ветар ће бити слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура износиће од 9 до 15, највиша дневна од 20 степени до 24 степена. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.