Izvor: RTS, 30.Apr.2023, 14:06

Вучић обишао Прокоп: Поносан сам на Србију која ради и гради

Председник Србије Александар Вучић обишао је железничку станицу "Прокоп“, где су радови увелико у току.
"Налазим се на железничкој станици 'Прокоп' у Београду, сниматељ исти, Синиша Мали, последњи пут смо били овде заједно 19. фебруара. Срећан сам >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << што у претпразничне дане овде има много радника, биће их и сутра, тако се најбоље прославља Први мај, празник рада. До 20. октобра овај величанствен објекат биће и завршен, имаћемо једну од најлепших станичних зграда у Европи, и околне пословне зграде такође. Један нови, велики успех наше Србије", рекао је Вучић.

Добро је Синиша још једанпут успешно нешто снимио, може да се преоријентише, добро му иде, нашалио се на крају председник Србије.
“Поносан на Србију која ради и гради! П. С. Синиша Мали је морао да снима телефоном, не само због тога што је талентован већ и због тога што је неадекватно одевен, па је морао да бежи из сваког кадра“, написао је Вучић на Инстаграм налогу buducnostsrbijeav.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.