Izvor: RTS, 29.Apr.2023, 15:58

САД, проглашен кривим за убиство три тинејџера који су му из шале позвонили на врата

Мушкарац из Јужне Калифорније Анураг Чандра, проглашен је кривим за убиство три тинејџера 2020. године када је намерно у судару гурнуо њихов аутомобил с пута зато што су у шали позвонили на његова врата.
Чандра је осуђен у петак у судници округа Риверсајд >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << по три тачке за убиство првог степена и три тачке за покушај убиства, пренео је АП.
Жртве, троје шеснаестогодишњака, биле су међу шесторо тинејџера у "тојоти" коју је Чандра намерно гурнуо с пута и побегао, рекли су тужиоци.
Возач је изгубио контролу и аутомобил се забио у дрво у долини Темескал, око 97 километара југоисточно од центра Лос Анђелеса.
Тинејџери су се опкладили са једним дечаком да или скочи у базен ноћу или да звони на врата.
Чандра, који није познавао тинејџере, сведочио је на суђењу да је један од дечака позвонио на његова врата и показао му задњицу пре него што је побегао.
Чандра је сведочио да је пратио тинејџера јер се плашио за безбедност своје породице и да је био "изузетно љут" због шале.
Оптужени је такође рекао да је попио 12 пива у сатима пре несреће и да је возио брзином од 159 километара на сат пре судара.
Чандра се већ суочио са кривичним пријавама због наводног насиља у породици 2020. када су се убиства догодила.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.